Prvu momčad NK DOŠK-a preuzeo je Hrvoje Dujić

- 19. ožujka 2021.

Nogometaši DOŠK-a nastavili su natjecanje u Županijskoj nogometnoj ligi. No nakon teških i mučnih proteklih sezona, izgleda kako se na Podvornici napokon događa nešto pozitivno.

Prvu momčad preuzeo je Hrvoje Dujić kojeg ne treba posebno predstavljati a skupa sa predsjednikom kluba Antom Goretom najavljuje potpunu reorganizaciju u klubu.

Angažirana su pojačanja s kojima se već u narednoj sezoni može očekivati najviši plasman, odnosno ulazak u viši rang natjecanja. Ovakvo razmišljanje bilo je nezamislivo prije samo nekoliko mjeseci dok je DOŠK upisivao najteže poraze u svojoj povijesti. Jedina svijetla točka zadnjih godina je proslava 100-tog rođendana kluba 2019. Klubu je prijetilo potpuno gašenje prve ekipe, do čega srećom ipak nije došlo. Gostujući u našem programu Hrvoje Dujić je izjavio kako je zadovoljan igračkim kadrom, a mahom se radi o njegovim bivšim suigračima iz unešićke Zagore, koji imaju iskustvo igranja i u Drugoj ligi. Dujić im se zahvalio što su se odazvali pozivu i odlučili svojim iskustvom i kvalitetom pomoći mladim i darovitim igračima DOŠK-a. Novi igrači DOŠK-a su: Ante Maleš, Roko Škomrlj, Božidar Balić, Antonio Bumbak, a stigao je i Mladen Bukarica iz Rudara.

Trener Dujić kazao je kako je jako zadovoljan jer su u klubu uspjeli realizirati sve što su planirali za nastavak sezone, došlo je do spoja iskustva i mladosti, a vjeruje i u stvaranje pobjedničkog duha i garda, kojega DOŠK, kako je kazao Dujić, jednostavno mora imati.

Dodao je gostujući u našoj sportskoj emisiji ‘Kontra’ – kako je cilj napraviti nužan iskorak, kroz pripremni period je i napravljen, a pravi posao ih tek čeka. Momčad je trenutno na začelju ljestvice i drugi dio prvenstva u Županijskoj ligi poslužit će za uigravanje ekipe, dok se na ljeto očekuju i nova pojačanja te slaganje igračkog kadra za jesen. U novoj sezoni cilj je borba za vrh i kvalifikacije za ulazak u 3.HNL-jug.

 

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian