Protiv koronavirusa: Dostavljate na kućni prag? Radio Drniš će vas besplatno reklamirati!

- 25. ožujka 2020.

U namjeri da u ovom vremenu krize djelujemo zajedno, te da mi kao medij budemo na usluzi svim našim građanima, među kojima su pojedini izravno pogođeni restriktivnim mjerama suzbijanja epidemije koronavirusa, Radio postaja Drniš d.o.o. do okončanja izvanrednog stanja, lokalnim obrtnicima, ugostiteljima, OPG-ima i malim poduzetnicima nudi bez naknade (besplatno) emitiranje ponuda za dostavu hrane i drugih namirnica te ostalih proizvoda – do krajnjih kupaca na kućne adrese (kućna dostava).

Radio Drniš kao jedini javni lokalni medijski servis, stavlja se na raspolaganje u zaštiti lokalne privrede i lokalnog stanovništva.

Ako ste obrtnik, vlasnik OPG-a, ugostitelj ili mali proizvođač koji dostavlja svoje proizvode – javite nam se!

Cilj nam je pomoći kako bi što manje osoba ostalo bez posla, što manje tvrtki završilo u problemima.

Nudimo vam besplatno oglašavanje na portalu www.radiodrnis.hr i u eteru Radio Drniša.

Ugostitelji i mali proizvođači prehrambenih proizvoda s uslugom dostave, koja je mnogima iznimno važna u ovoj situaciji s koronavirusom – javite nam se na mail: direktor@radiodrnis.hr ili na broj 098/461-966 kako bi vam omogućili besplatnu reklamu.

Radio Drniš osigurati će vam PROMO tekst i radijsku reklamu u trajanju minimalno 30 dana, ovisno o situaciji s epidemijom.

Vjerujemo da kao društveno odgovorni medij možemo povezati vas i vaše korisnike, na zadovoljstvo svih uključenih strana.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background