Proteklog petka odigran streetball turnir u Drnišu

- 8. rujna 2014.

Momčad Veterana( Dario Lapić izbornik, Renato Kosor, Dino Vukušić, Petar Zlatoper, Marin Barišić i Josip Mihaljević) pobjednici su streetball turnira koji je protekloga vikenda igran u dvorani drniške osnovne škole u sklopu 1. međunarodnog festivala pršuta Drniš 2014. Oni su u finalu s 2:0 u pobjedama bili bolji od Promine. Treće mjesto su osvojili Vidici pobjedom protiv Bad Boysa 21:10

Foto: KK DOŠK

Vetarani su u polufinalu bili bolji Bad Boysa 21:17 dok je Promina svladala Vidike s 18:16. Veterani su najviše pokazali i pobjeda je zaslužena, a kako nam je nakon utakmice rekao Petar Zlatoper imali su dobru skupinu a jedan od glavnih konkurenata je ispao u skupinama pa im je put do pobjede bio znatno olakšan.
Inače na turniru je sudjelovalo 9 momčadi podjeljenih u dvije skupine. Dvije najbolje momčadi iz svake skupine otišle su u polufinale. Veterani su za osvojeno prvo mjesto dobili novčanu nagradu od 1000 kuna, Promina za drugo 500 i Vidici 300 kuna. Organizator ovoga turnira je KK DOŠK a glavni pokrovitelj Grad Drniš.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background