Promo film o prednostima Općine Promina

- 29. srpnja 2015.

Screen capture

Promotivni film pod nazivom „Promina – prilika za uspješno poslovanje”, koji je promoviran prošlog tjedna u prigodi obilježavanja 132. obljetnice utemeljenja Općine Promina, sad je dostupan putem web stranice i službenog Facebooka Općine Promina. Film u trajanju od nešto više od dvije minute jučer je, u svega par sati od objavljivanja, pregledalo više od 1500 ljudi.

Donosi priču o razvoju prominskog kraja na osnovu usvojene dugoročne strategije razvoja Općine, temeljenoj na eksploataciji kamena i mineralnih sirovina, stočarstva i ekološke proizvodnje, te razvoju turizma s obzirom na prirodne ljepote, okružje NP Krka i kulturnu i povijesnu baštinu. Kao prednosti za razvijanje poslovanja u prominskom kraju navodi se podrška lokalne vlasti sa svom potrebnom infrastrukturom.

Promotivni film sniman najmodernijom filmskom tehnikom napravila je zagrebačka Unimedia – udruga za promicanje audiovizalne i scenske kulture, čiji je producent i scenarist Drnišanin Nikola Mihaljević. Kako doznajemo u upravi Općine Promina, ovaj filmić tek je dio dokumentarca kojeg planiraju napraviti za promociju potencijala svog područja.

Film možete pogledati na službenim web stranicama Općine Promina .

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian