Primaju se prijedlozi za nagrade Grada Drniša

- 30. svibnja 2011.

Komisija za izbor i imenovanje Gradskog vijeća grada Drniša objavila je danas javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjele nagrada i priznanja Grada Drniša za 2011. godinu.

Pozivaju se trgovačka društva, javne ustanove, udruge građana, te sami građani da od 01. do 30. lipnja podnesu svoje prijedloge. I to za: Nagradu za životno djelo, Nagradu Grada Drniša, Plaketu Grada, Grb Grada i priznanje počasnog građanina Grada Drniša.

Javna priznanja mogu se dodijeliti pravnim i fizičkim osobama, obrtnicima, udrugama, građanima pojedincima te ustanovama radi odavanja javnog priznanja za posebna  dostignuća i doprinos od posebnog značaja za razvoj područja Grada Drniša, a posebno za unapređenje gospodarstva, znanosti, kulture, socijalne zašite i zaštite okoliša, športa, zdravstva i drugih javnih djelatnosti. Svi prijedlozi moraju biti s obrazloženjima.

Javna priznanja Grada Drniša mogu se dodijeliti i posmrtno.

U natječaju se posebno ističe kako predlagatelji ne mogu biti nosioci gradske vlasti, zaposlenici u gradskoj upravi te članovi vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Nagrade će biti uručene povodom Dana Grada i blagdana sv. Roka. 

Na slici: PROŠLOGODIŠNJI LAUREATI 

laureati_10


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian