Poziv na radionicu ‘Ekološka poljoprivreda i očuvanje krajobraza u okviru projekta Natura Drniš

- 25. rujna 2020.

Iz Grada Drniša pozivaju sve  zainteresirane na radionicu ‘Ekološka poljoprivreda i očuvanje krajobraza – NATURA DRNIŠ’ koja će se održati u Velikoj gradskoj vijećnici u Drnišu 29. rujna 2020. godine s početkom u 13,00 sati.

Radionica je dio edukativnih aktivnosti kojima se želi potaknuti zajednicu na održivo korištenje vrijednih prirodnih resursa, te posjetiteljske infrastrukture izgrađene unutar projekta „NATURA DRNIŠ – Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000“. Više o projektu: www.naturadrnis.hr.

Radionica je namijenjena lokalnom stanovništvu, sadašnjim i budućim poljoprivrednicima, ali i predstavnicima javnog, civilnog i realnog sektora s područja turizma, kulture i sporta, a s ciljem jačanja ekološke svijesti, izgradnje pozitivnog stava prema prirodi, ali i umrežavanja dionika kroz izradu turističkih paketa proizvoda što prepoznajemo kao jednu od mogućnosti plasmana (eko)proizvoda. Paket proizvoda bi uključivao korištenje novoizgrađene posjetiteljske infrastrukture te ostale lokalne resurse – gastronomiju, kulturnu i tradicijsku baštinu, sportske aktivnosti i ostale lokalne usluge i sadržaje.

Zbog epidemioloških razloga obavezna je prijava na e-mail: martina@ecoedumedia.eu najkasnije do 28. rujna 2020.g.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian