Poziv na održavanje okruglog stola i info pulta u sklopu projekta “Društveni centar Promina”

- 25. rujna 2020.

Ekološka udruga “Krka” Knin održat će okrugli stol u sklopu projekta “Društveni centar Promina”, u ponedjeljak 28. rujna s početkom u 10:00 sati u Domu kulture u Oklaju.

Projekt “Društveni centar Promina” od 29.05.2020. godine provodi Ekološka udruga “Krka” Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Svrha održavanja okruglog stola je aktivno uključivanje građana u proces Izrade Strategije sudjelovanja građana u procesu upravljanja prostorima u javnom vlasništvu.

Na okruglom stolu javnosti će se prezentirati rezultati anketnog upitnika (istraživanje) u svrhu mapiranja potreba potencijala zajednice koje je provedeno tijekom kolovoza i rujna 2020. godine.

Napomena: Okrugli stol održat će se u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Potom – Ekološka udruga “Krka” Knin održat će i podjelu promotivnih materijala na Info pultu (letci, plakati, platnene vrećice) o Društvenom centru Promina.

Svrha održavanja Info pulta je promidžba i vidljivost projekta.

Pozivaju se svi zainteresirani građani da dođu ina okrugli stol u 10 sati te u 11 sati potom da posjete Info pult te preuzmu promotivne materijale o Društvenom centru Promina.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian