Povrtlari javite se – Grad Drniš dijelit će besplatno sadnice

- 27. rujna 2013.

IlustracijaIz gradske uprave Grada Drniša upućen je javni poziv svima onima koji se na tom području bave povrtlarstvom. Naime oglašen je Javni poziv za iskaz interesa za besplatnu dodjelu sadnog materijala povrtlarskih kultura za 2014. godinu
Namjera je podijeliti sadni materijal za uzgoj: rajčica, paprike, patlidžana, tikvica, lubenica, grah-mahuna, kupusnjače, krumpira, crvenog luka i češnjaka.Raspisuje se , kako se u javnom pozivu ističe,u cilju identifikacije pravnih i fizičkih osoba koje se na području Grada Drniša bave ili se namjeravaju baviti uzgojem povrtlarskih kultura. Minimalna količina koja bi se podijelila je tisuću komada sadnog materijala.
Ujedno je naglašeno, kako se Javnim pozivom želi uvidjeti postojeće stanje i budući poslovni planovi komercijalnih poljoprivrednih gospodarstva,obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, obrta ili zadruge, suvlasnika ili zakupaca poljoprivrednih površina, koji su upisani ili će se upisati u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.
Svi zainteresirani povrtlari obrazac za dodjelu besplatnog sadnog materijala mogu preuzeti na službenim Internet stranicama Grada Drniša gdje mogu vidjeti i javni poziv u cijelosti.
Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti do 01. listopada 2013. godine.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background