Potukli se u Badnju a policija pronašla i posađenu marihuanu

- 8. lipnja 2020.

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje tjelesne ozlijede na štetu 69-godišnjaka i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 6. lipnja oko 7 sati i 30 minuta u Badnju, zbog narušenih međusobnih odnosa, verbalno, a potom i tjelesno napao oštećenog i tom prilikom ga lakše ozlijedio.

Tijekom kriminalističkog istraživanja u tom mjestu je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 55 zasađenih stabljika droge marihuana, visine od 7 do 140 centimetara, koje je osumnjičeni neovlašteno proizvodio, a prilikom pretrage stana u Šibeniku, gdje osumnjičeni prebiva, isti je policijskim službenicima dragovoljno predao 25 grama neto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, koju je neovlašteno posjedovao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Glasnogovornica policije Marica Kosor:


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background