Potpisan ugovor o izgradnji dječjeg vrtića na Miljevcima

- 29. siječnja 2019.

Potpisan je Ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg vrtića u Drinovcima između Dječjeg vrtića Drniš i tvrtke Lavčević Zadar d.o.o. iz Zadra.

Ispred vrtića ugovor je potisala ravnateljica Niveska Vlaić a ispred izvođača radova Goran Miloloža.

Ugovor je sklopljen nakon provedenog postupku javne nabave male vrijednosti. Vrijednost ugovora je 8.174.143,00 kn sa pdv-om, a radovi se moraju završiti u roku od 12 mjeseci.

Ova investicija se sufinancira iz Mjere 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Podmjere 7.4. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje i proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, Operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, u okviru koje je osigurano 6,5 milijuna kuna bespovratne potpore, a ostatak sredstava za izgradnju će osigurati Grad Drniš u Proračunu.

– ‘Radosna sam zbog potpisivanja ovog ugovora, izgradnja objekta je od iznimne važnosti za naš kraj u smislu smanjenja depopulacije stanovništa, demografske obnove povećanja interesa mladih obitelji za život ovdje,  i poboljšanja uvjeta života na Miljevcima, nadams e uspješnoj suradnji svih sudinika na ovom projketu’, kazala je ravnateljica Vlaić.

Nadzor radova vršiti će tvrtka Dizajn – ing iz Drniša.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian