Poraz DOŠK-a na startu sezone u A- 2 ligi.

- 18. listopada 2009.

DOŠK – Alkar 69:83

KK DOŠKKošarkaši DOŠK-a porazom su startali u novu sezonu A- 2 lige – skupina Jug. U sportskoj dvorani drniške osnovne škole ugostili su momčad Alkara iz Sinja koja je nadigrala Drnišane u svim segmentima igre. Momčad DOŠK-a započela je susret u grču i potpuno nepovezanoj igri, kako u obrani , tako i u napadu . U prvom dijelu drnišane je u rezultatskom egalu držao jedino Vranjić, koji je za 20 minuta igre postigao 15 koševa.
Kada je Vranjić stao u nastavku, gosti iz Sinja napravili su nedostižnu prednost. Alkar je puno iskusnija momčad i sigurno glavni favorit za najviši plasman u ovom natjecanju. Međutim, iznenađuje blijedo izdanje DOŠK-a. Nije to bila ni sjena igara kakve su pružali tijekom priprema za novo prvenstvo. Bekovi su potpuno zakazali, a centar Mulić prvi koš iz igre postigao je tek u 38 minuti. Vjerujemo da je ovo bio samo loš dan i da ćemo u nastavku sezone gledati ipak neki drugi DOŠK.
Moramo spomenuti i novo pravilo po kojem svih 40 minuta na parketu mora biti igrač rođen 1992. i mlađi. Drniškoj ekipi to će predstavljati veliki hendikep, iako je mladi Vidović imao nekoliko dobrih poteza. Inače, drniška sportska dvorana bila je gotovo ispunjena do posljednjeg mjesta, a stigao je i veliki broj navijača iz Sinja.
U idućem kolu košarkaši DOŠK-a gostuju u Zadru kod momčadi Pet bunara i nadamo se puno boljoj igri, a vjerujemo i pozitvnom rezultatu.

DOŠK: R. Pavelić 2, M. Pavelić 2, Vranjić 22, Malenica 7, Mulić 8, Pivac 13, Lucić 9, Vidović 6.

KK DOŠKKK DOŠKKK DOŠK


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background