Pobjednik prvog DRNIŠ OPENA Omišanin Ivan Ković

- 15. kolovoza 2017.

Ivan Ković u singlu i par Džale – Bare u konkurenciji parova pobjednici su 1. izdanja teniskog Drniš Opena 2017 koji se na igralištu na drniškoj Podvornici održao 12. i 13. kolovoza. Omišanin Ković u finalu je bio bolji od Marka Bare iz Zagreba sa 7:5, 1:6, 10:4. U polufinalu je Ković izbacio Drnišanina Matu Džalu također s 2:1 u setovima. U pojedinačnom dijelu turnira nastupilo je ukupno 16 tenisača iz Drniša, Šibenika, Zagreba, Pašmana i Omiša.

U konkurenciji parova nastupilo je 12 tenisača i šesta parova. Najbolji su na kraju bili Mate Džale i Marko Bare. Oni su u finalu sa 8:3 bili bolji od Marija Dražića i Vlatka Živkovića. Turnir je uvršten u kalendar Hrvatske unije tenisača- HUT TOUR SERIJA 500 i bodovao se za završni Masters na razini cijele Hrvatske. Drniški teniski vikend organizirali su Zajednica sportova Grada Drniša i HUT (Hrvatska unija tenisača).

Sponzor turnira bila je pršutana Bel – Cro koja je za pobjednika Drniš Opena Ivana Kovića pripremila prigodni poklon paket koji je zajedno s peharom otputovao u Omiš. Nadajmo se da će ovaj teniski turnir u našem gradu postati tradicija, a koji se u svom prvom izdanju pokazao kao odlilčna promocija tenisa u našem gradu. Svi su ujedno pohvalili organizaciju i sami teren a najviše razloga za sreću i zadovoljstvo imao je naravno pobjednik, Omišanin Ivan Ković.

Foto: Facebook: Hrvatska Unija Tenisača


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian