Ovog vikenda u Drnišu 4. Memorijalni turnir Krunoslav Goreta Kićo

- 10. lipnja 2016.

Ovoga vikenda 11. i 12. lipnja opet će se u Drnišu na Podvornici uživati u majstorijama dječaķa iz škola nogometa iz cijele Hrvatske i susjedne BiH.
Po 4. put se održava Memorijalni nogometni turnir Krunoslav Goreta- Kićo za dječake do 11 godina u organizaciji NK DOŠK.

Uz tiće Hajduka po prvi put na ovom turniru nastupaju i tići NK Dinamo.

Ukupno se prijavilo 20 škola nogometa iz Hrvatske i BiH a svečano otvaranje turnira najavljeno je u subotu, 11. lipnja u 09.00 sati.

Novost je i što će turnir trajati dva dana. Prvi dan u subotu bi se trebale igrati utakmice po skupinama a u nedjelju knock- out faza.

No sve će diktirati vremenski uvjeti, najavljena je kiša pa bi to moglo stvoriti probleme u organizaciji i rasporedu odigravanja utakmica.

Naslov pobjednika brane tići NK DOŠK-a koji će i ovoga puta jurišati na najveći plasman. Sjajna je najava nedavno osvojen turnir u Danilu kojeg su dječaci DOŠK-a pod vodstvom trenera Joška Gorete osvojili drugi put zaredom.

Stoga iz NK DOŠK pozivaju da unatoč najavi oblačnog vremena i kiše dođete na Podvornicu i uživate u igrama i potezima nadamo se budućih nogometnih zvijezda. A najviše da dođete bodriti DOŠK- ove tiće u pohodu na obranu naslova na ovom memorijalnom turniru.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background