Ove subote u Domu zdravlja Drniš ‘Dan otvorenih vrata’ cijepiti se mogu svi zainteresirani!

- 16. srpnja 2021.

U Domu zdravlja Drniš u subotu, 17. srpnja 2021. godine, je ‘Dan otvorenih vrata’ za sve građane koji žele primiti cjepivo protiv koronavirusa.

U ordinaciji dr. Tee Knez u vremenu od 09 do 12 sati, svi zainteresirani mogu doći bez ikakve prethodne najave i cijepiti se.

Za normalniji život u budućnosti, za izbjegavanje četvrtog vala, za sigurnu sezonu, za mirnu jesen i zimu – cijepite se. To je jedino ispravno, jedino odgovorno prema sebi i prema drugima.

Cjepivo je sigurno. Većina ljudi podnijela su ga bez ikakvih nuspojava – poručuju iz drniškog DZ.

V.d. ravnatelja dr. Krešimir Bilać:

 

Poseban apel upućen je mladima, doktorica Branka Birkić nam je kazala:

 

Kazala je dr. Birkić i dodala:

 

Sestra Marija Pamuković kazala nam je kako na drniškom području procijepljeno je 40 posto zdravstvenih osiguranika starijih od 18 godina, istaknula je i kako su dva izbora : ili oboljeti ili se cijepiti.

 

Po procijepljenosti, Šibensko-kninska županija s 30,5 posto cijepljenih, prošlog tjedna je bila na samom dnu Hrvatske.

Stoga je uz kombinaciju rastućeg broja gostiju, vrlo zaraznog delta soja i niske procijepljenosti, nerealno očekivati da će broj zaraženih padati, što je jedini kriterij da županija koja je od jučer na novoj karti Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) zbog porasta broja slučajeva zaraze koronavirusom u narančastome – ponovno bude u zelenom. Cijepite se.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian