Otvoreno preuređeno igralište Dječjeg vrtića Drniš

- 13. kolovoza 2013.

U Dječjem Vrtiću Drniš upriličena je svečanost otvaranja novo opremljenog igrališta u sklopu središnje zgrade u Drnišu.
Novoobnovljeno igralište otvorio je gradonačelnik Josip Begonja u nazočnosti djece i njihovih odgojiteljica. Uz ravnateljicu Nivesku Vlaić svečanom otvaranju su bili nazočni i dogradonačelnik Nikola Lovrić, predsjednik Gradskog Vijeća Ante Galić, te predstavnici drniških javnih ustanova.

Ravnateljica Niveska Vlaić je prilikom otvaranja istaknula da je nabavljeno pet novih rekvizita: klackalice, njihaljke, vrtuljak i ljuljačke. Obnovljene su i sve postojeće sprave i ugrađeni su obvezne zone sigurnosti koje amortiziraju ozljede ili pad djece. Posebnu atrakciju novog igrališta čini sanirana i opremljena nova fontana što predstavlja veliku radost za djecu.

Gradonačelnik Josip Begonja istaknuo je zadovoljstvo izgledom novog igrališta ali i obećao pomoć grada u obnovi same zgrade čiji su pojedini dijelovi u pomalo derutnom stanju.
Igralište, djecu i sve prisutne blagoslovio je drniški župnik fra Petar Klarić.

Povodom Dana grada Drniša vrtićka djeca večeras će po prvi put nastupiti na Poljani. Bit će to njihov poklon svom gradu.
Zajedno sa svojim odgojiteljicama pripremili su cjelovečernji program.
U programu što započinje od 19 sati i 30 minuta uz dječji zbor Grdelini nastupaju i vrtićke odgojne skupine Leptirići, Medvjedići, Ivančice , Vrapčići, Krijesnice, Zečići i Bubamare sa svojim gostima.

Galeriju fotografija sa otvorenja pogledajte na linku: Otvorenje preuređenog igrališta Dječjeg vrtića Drniš


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background