Otvoren poziv za dodjelu javnih priznanja Grada Drniša

- 27. svibnja 2020.

Komisija za izbor i imenovanje Gradskog vijeća Grada Drniša objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Drniša kojim pozivaju trgovačka društva, ustanove, udruge, političke stranke, udruge građana, te građane da do 27. lipnja podnesu prijedloge za dodjelu javnih priznanja Grada Drniša i to za:

Nagradu za životno djelo, Nagradu Grada Drniša, Plaketu i Grb Grada Drniša te

Priznanje počasnog građanina.

Obrazloženi prijedlozi za dodjelu javnih priznanja dostavljaju se na adresu: Grad Drniš Gradsko vijeće Komisija za dodjelu javnih priznanja 22320 Drniš, Trg kralja Tomislava 1.

Prijedlozi koji pristignu nakon 27. lipnja neće se razmatrati. Javna priznanja mogu biti pojedinačna ili skupna, a dodjeljuju se: pravnim osobama, fizičkim osobama – obrtnicima, građanima pojedincima, udrugama građana, te ustanovama radi odavanja javnog priznanja za posebna dostignuća i doprinos od posebnog značenja za razvoj i ugled Grada Drniša, a posebno za uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, socijalne zaštite i unapređivanja čovjekova okoliša, športa, zdravstva te drugih javnih djelatnosti. Javna priznanja Grada Drniša mogu se osobama dodijeliti i posmrtno.

Nagrade i priznanja i ove godine bit će dodijeljena povodom Dana grada Drniša i blagdana Sv. Roka.

Foto: Mario Sučić


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian