Općina Ružić zapošljava 20 žena

- 5. rujna 2018.

Općina Ružić objavila je JAVNI POZIV za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u projektu „Pružimo dostojan život stanovništvu ruralnog područja“ iz prijavnog programa “Zaželi – program zapošljavanja žena” za radno mjesto- radnica za potporu i podršku osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju.

Program “Zaželi – program zapošljavanja žena” u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unapređenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU, s naglaskom na promicanje socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Mjesto rada je 9 naselja Općine Ružić, a traži se 20 radnica koje će biti zaposlene na određeno vrijeme odnosno 24 mjeseca. Prijave se podnose poštom ili osobno na adresu: Općina Ružić, Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić, u roku od 8 dana od dana objave oglasa na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s naznakom “Javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u projektu „Pružimo dostojan život stanovništvu ruralnog područja“. Više informacija potražite na WEB stranici Općine Ružić.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background