Općina Promina objavila je Javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u 2021. godini

- 8. ožujka 2021.

Općina Promina objavila je Javni poziv  za sufinanciranje javnih potreba u 2021. godini u društvenim djelatnostima odnosno za sufinanciranje djelatnosti i poslova, programa, akciji i manifestacija od interesa za Općinu za koje se sredstva osiguravaju iz proračuna Općine.

Općina Promina će u 2021. Godini sufinancirati javne potrebe u društvenim djelatnostima koje provode udruge i druge neprofitne organizacije i to: u području kulture, sporta, u području promicanja vrijednosti domovinskog rata, u području poljoprivrede i zaštite okoliša, te u području socijalne skrbi.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od dana objave na službenim mrežnim stranicama Općine promina.hr. Prijavu projekta može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga sa sjedištem na području Općine Promina ili Šibensko-kninske županije koja je programski usmjerena na područje javnih potreba od interesa za Općinu Prominu, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje te koja je ispunila ugovorne i financijske obveze prema RH, Općini Promina i pravnim osobama u njenom vlasništvu. Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na mrežnim stranicama Općine www.promina.hr, ISKLJUČIVO poštom na adresu: Općina Promina, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj.

Javni poziv i obrasci nalaze se na linku:

https://promina.hr/naslovna/javni-pozivi/1413-javni-poziv-opcine-promina-za-sufinanciranje-javnih-potreba-u-2021-godini


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian