Održana izborna Skupština DVD Ružić

- 26. ožujka 2013.

dvd-ruzicU dobrovoljnim vatrogasnim društvima tijekom ovog mjeseca održavaju se izborne skupštine ,a sinoć su je održali članovi DVD-a Ružić.
Na izbornoj skupštini za predsjednika ponovo je izabran Hrvoje Miljak, za zapovjednika društva Joško Čule, dok njegov zamjenik je Josip je Marjanović .Milan Buzov i Ivica Mikelić izbrani su za članove Upravnog odbora DVD Ružić, dok Nadzorni odbor čine Josip Sučić,Damir Prnjak i Tomislav Nakić. Dužnost tajnika DVD ponovo je povjerena Ivu Žeravici.
Na skupštini su osim članova prisustvovali i dožupan Šibensko kninski Zoran Smolić koji je ujedno predsjednik Županijske vatrogasne zajednice , Željko Čoga tajnik Vatrogasne zajednice ,Darko Dukićžupanijski vatrogasni zapovjednik, te čelništvo Općine Ružić na čelu sa načelnikom Josipom Sučićem.
DVD Ružić djeluje pune tri godine i ima 30 operativnih vatrogasaca koji su tijekom 2012. godine imali 40-tak intervencijana području Općine Ružić , a ujedno sudjelovali na brojnim akcijama gašenja kao ispomoć gasiteljima diljem županije. Lani je DVD Ružić uprihodio 206.000 kuna , dok su imrashodi iznosili 200.000 kuna.
Na skupštini je iznesen i plan rada i financijski plan za 2013. godinu .Prihodi se planiraju u iznosu od 215.000 kuna. Općine Ružić ,kazano je na Skupštini DVD, i dalje će unatoč krizi koja sve potresa, pomagati društvo sukladno svojim financijskim mogućnostima .Za rad petropoljskih vatrogasaca i u ovogodišnjem općinskom proračunu osigurano je 100.000 kuna.
Gosti na skupštini su zahvalili starom rukovodstvu na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i čestitali novom rukovodstvu na izboru i zaželjeli im sve nabolje u narednom razdoblju.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background