Održan 2. Drniš OPEN 2018.

- 27. kolovoza 2018.

Proteklog vikenda u Drnišu je održan drugi po redu teniski turnir DRNIŠ OPEN 2018. Turnir je organizirala Zajednica sportova Grada Drniša, a važno je napomenuti kako je turnir uvršten u kalendar Hrvatske unije tenisača. RIJA 500. Igrat će se u dvije kategorije – parovi i pojedinci. Na turniru je sudjelovalo 18 igrača koji su došli iz različitih krajeva Hrvatske od kojih možemo istaknuti gradove Rab, Šibenik, Omiš, Knin…

Igralo se u dvije kategorije -45 i 45+, a igrali se pojedinačno i u parovima.  Najbolji u “mlađoj” kategoriji -45 bio je prošlogodišnji osvajač Ivan Ković iz Omiša koji je pokazao najbolju igru na turniru te nadigrao prvaka zadarske rekreativne lige Hrvoja Grgurevića sa 6/2, 6/3. U drugoj kategoriji 45+ pobjedu je odnio Zdenko Jurić iz Rupa koji je pobjedio najboljeg domaćeg igrača Matu Džalu u neizvjesnom meču sa 6/3, 0/6 i 10/7. Najuspješniji par bili su Džale/Burnać koji su u finalu uvjerljivo pobijedili košarkaše među tenisačima Barišića i Dražića i to s rezultatom 6/2, 62.

Za dobru pripremu turnira bila je zaslužna direktorica turnira Iva Jelčić, a voditelj Mario Dražić pobrinuo se da turnir bude uspješno odigran.  Svi sudionici natjecanja dobili su majicu TK Šubićevac-Šibenik koji rado pomaže u organizaciji turnira po županiji, a nakon turnira za igrače i navijače je bio organiziran i roštilj uz teniski teren.

Organizatori se ovom prilikom zahvaljuju sponzoru turnira pršutani BEL-CRO TRADE koja je kao i prošle godine osigurala nagrade za pobjednike turnira.  Izrazili su i nadu da će sljedeće godine turnir biti na još većem nivou uz veći broj prijava i sponzora koji će podržati ovaj sportski događaj u gradu Drnišu.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian