Od prvog kolovoza Ured Turističke zajednice Grada Drniša neće voditi Ana Lokas

- 27. srpnja 2012.

ana_lokasGrad Drniš je ostaje bez voditelja ureda Turističke zajednice .Direktorica Ana Lokas ,potvrdila nam je da je dala ostavku na tu dužnost, što je teška srca morala učiniti ,kako kaže, iz osobnih razloga .Na dužnosti će ostati do 31. srpnja 2012. godine, a tko će Anu Lokas zamijeniti znat će se nakon provedene natječajne procedure. Ono što je poznato , nasljednika očekuju pune ruke posla i dobri rezultati.

Naime u ovoj godini Turistička zajednica Grada Drniša bilježi povećan broj noćenja u drniškom kraju za visokih 67 posto, dok se broj dolazaka u odnosu na prošlu godinu povećao za 18 posto.

Iako je riječ o izvrsnim podatcima, iz Ureda TZ ponovno naglašavaju kako se ne možemo uspoređivati sa priobaljem gdje su brojke u milionima. Posebice raduje podatak da se povećala i prosječna dužina boravka gostiju na ovom području. U razdoblju od 1. do 27. srpnja prošle godine turisti su na drniškom području prosječno boravili 2.6 dana, ove godine u istom, razdoblju 3.7 dana .

Pokazatelji su to koji potvrđuju da se turistička ponuda grada i drniškog kraja znatno poboljšala, jer samo zadovoljan gost ostaje duže, kazala je direktorica Turističke zajednice Ana Lokas.

Prije odlaska s mjesta direktorice Turističke zajednice Grada Drniša , Ana Lokas za ovu nedjelju 29. srpnja 2012. u 21 sat najavljuje Drnišanima i svojevrsno ljetno kino na Poljani,besplatno projekciju ljetnog kino-hita »Larin izbor: Izgubljeni princ« .


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian