Od danas prijave projekata za LAG Krka natječaj

- 16. studenoga 2018.

Od danas teku prijave projekata po LAG KRKA natječaju iz operacije 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, te povezanu infrastrukturu“. Ukupan iznos raspoloživih sredstava iznosi milijun i 310 tisuća kn.
Kako bi bio prihvatljiv, nositelj projekta mora imati sjedište ili prebivalište na području LAG-a KRKA, što uključuje: gradove: Drniš, Skradin, te sedam naselja Grada Šibenika: Brnjica, Čvrljevo, Dubrava, Goriš, Gradina, Konjevrate i Lozovac i općine: Bilice, Promina, Ružić i Unešić, te mora biti jedinica lokalne samouprave, trgovačko društvo u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave, javna ustanova neprofitnog karaktera u kojoj su osnivači jedinice lokalne samouprave osim javnih vatrogasnih postrojbi, lokalnih i regionalnih razvojnih agencija i škola.
Može biti i udruga koja se bavi humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo, te i vjerska zajednica koja ima organizacijski oblik na lokalnom nivou.

Rok za podnošenje prijave projekata je do 15.02.2019. godine.

Ured LAG-a u Drnišu nalazi se na adresi Kralja Zvonimira 2, na raspolaganju vam je i kontakt telefon: 886-693 a detaljne informacije o natječaju mogu se pronaći na web stranici www.lag-krka.hr

Prvi je to natječaj nakon perioda od 7 godina.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian