Objavljena Odluka o prodaji parcela za mlade obitelji na Pazaru

- 7. ožujka 2017.

Gradonačelnik Drniša Josip Begonja donio je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za prodaju građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Drniša, radi izgradnje vlastitih stambenih zgrada na predjelu „Pazar” – objavljeno je na Internet stranici Grada Drniša. Natječaj će biti objavljen očekuje se do kraja tjedna. 

Početna prodajna cijena utvrđena je od strane stalnog sudskog vještaka Damira Čogelje, a iznosi 220 kuna po metru kvadratnom.

Natječaj će se provesti prema odredbama Odluke o prodaji i sufinanciranju kupoprodajne cijene građevinskog zemljišta mladoj obitelji radi izgradnje vlastite stambene zgrade na području Grada Drniša.
Odluka o prodaji i sufinanciranju kupoprodajne cijene građevinskog zemljišta mladoj obitelji radi izgradnje vlastite stambene zgrade na području Grada Drniša

Među ostalim izdvajamo kako se u odluci navodi da ponuditelji mogu ostvariti pravo na sufinanciranje od strane Grada Drniša, što će biti navedeno u javnom natječaju i natječajnoj dokumentaciji.
Ponuditelji su dužni uplatiti jamčevinu u iznosu od 1% od početne procijenjene vrijednosti nekretnine za koju se natječe, na žiro račun Grada Drniša.

U slučaju izbora za najpovoljnijeg ponuditelja jamčevina se uračunava u plaćanje konačnog iznosa iz kupoprodajnog ugovora, dok se ostalim kandidatima vraća.
Ponuditelji imaju pravo prisustvovati otvaranju ponuda. O datumu, vremenu i mjestu otvaranja prispjelih ponuda Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja izvijestit će putem internet stranice Grada Drniša. Na natječaju neće moći sudjelovati osobe koje na dan otvaranja ponuda budu imale nepodmirena dospjela dugovanja prema Gradu Drnišu, te koje imaju nepodmirena porezna i druga javna davanja. Natječaj će biti objavljen u „Slobodnoj Dalmaciji”, na oglasnoj ploči Grada Drniša i na web stranici drnis.hr

Rok za podnošenje ponuda po javnom natječaju je 15 dana od dana objave natječaja u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija„ .
Sve informacije u svezi s natječajem moći će se dobiti u Upravnom odjelu prostorno planiranje, graditeljstvo komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša Grada Drniša ili na telefon: 888-834, kod stručnog savjetnika Grozdane Ćevid.

Detalje Odluke možete pronaći na linku: Odluka o raspisivanju javnog natječaja za prodaju građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Drniša


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background