Obitelj Bilić: umjesto cvijeća i svijeća novac uplatite HGSS

- 3. prosinca 2012.

Posljednji ispraćaj Antonije Bilić biti će u srijedu 5. prosinca u 14 sati na gradskom groblju sv. Ivana u Badnju. Kako doznajemo od pročelnika šibenskog GSS-a Antona Vukičevića obitelj je zatražila da lijes u pogrebnoj povorci nose članovi HGSS-a. 

Izražavajući sućut na svojim službenim internet stranicama HGSS je zahvalio obitelji Bilić na njihovoj želji da pomognu GSS-u, na način da se prilozi umjesto za cvijeće i svijeće uplate na njihov žiro račun.

U GSS-ovom priopćenju se navodi kako je teško ne biti ganut plemenitom gestom obitelji Bilić i pažnjom koja je usmjerenom prema nekom drugom u trenutku vlastite najdublje boli i tuge. Gesta je puno više od materijalne pomoći i njihovog prepoznavanja naše želje da pomognemo u potrazi. GSS navodi kako je obitelj Bilić pokazala rijetko viđenu dobrotu, ljubav, borbu i brigu za svoju sestru i kćerku a sada svjedoče i pažnju za druge, za donedavno njima potpuno nepoznate ljude.
Čast nam je osjećati se dijelom plemenite Antonijine obitelji, poručili su GSS-ovci.
Svi dobri ljudi koji osjećaju potrebu iskazati poštovanje Antoniji cvijećem i svijećama, po želji obitelji umjesto toga mogu priloge uplatiti na račun HGSS-a:

HRVATSKA  GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA, 10 000 Zagreb, Kozarčeva 22        
Žiro račun: 2360000 – 1101738192

Prikupljena sredstva bit će utrošena za opremanje drniške podružnice Hrvatske gorske službe spašavanja – priopćio je HGSS.

antonija bilic rip


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background