Imamo najbolju radijsku web stranicu u Hrvatskoj!

- 3. prosinca 2012.

Ocjenjivački sud HURIN-a (Hrvatske udruge radija i novina koja broji više od 150 članica – radija, televizija i novina) godišnju nagradu “Zlatni miš” za najbolju radijsku web stranicu dodijelio je portalu Radio Drniša.
Portal www.radiodrnis.hr postoji više od deset godina, nekoliko je puta redizajniran.
Namjera mu je danas u vrijeme multimedijske dostupnosti bez granica, Drniš i njegov kraj vijestima i slikom približiti ponajprije Drnišanima, kojih je danas daleko više diljem Hrvatske i svijeta nego u rodnom kraju. 
Broj posjetitelja u stalnom je porastu i daleko je veći od broja stanovnika našeg koncesijskog područja. Nesumnjivo smo danas najposjećeniji drniški web portal koji je izvor informacija i za brojne medije i blogove.

Uz Live Streaming program Radio Drniša dostupan je posjetiteljima portala, a putem facebooka omogućeno im je komentiranje sadržaja programa i vijesti.
Na portalu često pokrećemo humanitarne i druge akcije, te nagradne igre.

Stranice su u cijelosti autorski rad ekipe Radio Drniša, koja potpisuje sve tekstove i fotografije. Osmislio ih je, uredio, te održava naš tehničar Tomislav Bajić.

Radio Drniš ujedno je dobio i posebno priznanje HURIN-a za 40 godina neprekidnog rada. Nagrade će biti uručene na 5. Danima elektroničkih medija što će se održati od 13. – 15. ovog mjeseca u Opatiji.

radio drnis logo

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian