Obilježen dan Doma za starije i nemoćne osobe

- 23. studenoga 2017.

Prigodnim programom u Oklaju obilježen je dan Doma za starije i nemoćne osobe. Za Dan doma izabran je 21. Studenog, blagdan Gospe od Zdravlja.
Na svečanosti je nazočio zamjenik Općine Pormina Žarko Duvančić,koji je kazao kako će Dom dobiti podršku Općine u nastojanjima za proširenje kapaciteta, koji su trenutačno premali da bi prihvatili sve zainteresirane.
U Oklaju je bila i dožupanica Darija Puljić, kojoj je tom prilikom uručeno priznanje. Priznanja i zahvalnice uručene su i predstavnicima općina i gradova s kojima surađuju, među kojima je i Grad Drniš, te brojnim donatorima, koji su pripomogli njihovom radu protekle godine.
Održane su i prezentacije o radu, a u prigodnom glazbenom programu nastupila je klapa Drniš.
Ravnateljica oklajskog Doma Cecilija Tolo, kazala je što je sve u protekloj godini učinjeno na poboljšanju rada Doma, te danas na svečanosti spomenula kako su novi automobil i novi radnici doprinjeli kvaliteti rada Doma. Također napominje da su vježbe evakuacije i spašavanja podržale sve nadležne službe. Bilo je zahtjevno, zanimljivo i složeno. A na kraju učinkovito i poučno.

Ilustracija

Ilustracija


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian