Novčana nagrada građanima za blagdansko uređenje

- 16. prosinca 2015.

Foto: Josip Živković

Božić je kažu vrijeme darivanja. S tim su se složili i iz Grada Drniša objavivši natječaj za izbor najljepše ukrašenog prozora, balkona ili okućnice na području Grada.
Pravo sudjelovanja imaju svi građani vlasnici ili korisnici nekretnina na području Grada, a u slučaju da niste natjecateljskog duha dodatan poticaj za prijavu su novčane nagrade za prva tri mjesta i to 800 kuna za prvo, 500 za drugo i 300 kuna za treće osvojeno mjesto.
Kriteriji za ocjenjivanje su ukupan vizualni dojam, veličina ukrašene površine, zastupljenost tradicionalnih motiva i naravno kreativnost.
Ono što trebate učiniti je, osim ukrašavanja, popuniti prijavnicu koju možete preuzeti na stranici Grada Drniša. Popunjenu prijavnicu te najmanje tri fotografije prozora, balkona ili okućnice u elektronskom obliku je potrebno dostaviti osobno ili poštom na adresu Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1 ili na e-mail: bozic.drnis@gmail.com. Prijave kreću od nedjelje, 20. prosinca 2015. godine i traju sve do 10. siječnja 2016. godine.
Prijavljene objekte će ocjenjivati stručno povjerenstvo, koje će ih tri dana nakon prijave i obići. Kao i za natječaj za najuređeniju okućnicu i ovoga puta u odabiru najljepše ukrašenog prozora, balkona ili okućnice sudjelovat će i publika putem glasovanja na Facebook stranici Radio Drniša i to na način da će 50 „lajkova” vrijediti 1 bod.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background