Peti dan obitelj Bilić traga za nestalom kćeri Antoniom

- 10. lipnja 2011.

antoniaPeti dan obitelj Bilić iz Kričaka traga za nestalom kćeri Antonijom Bilić.

Policija još uvijek nema nikakvih konkretnih informacija. Policijska uprava Šibensko kninska priopćenjem za javnost danas ponovno apelira na građane ako imaju bilo kakvih saznanja o nestaloj sedamnaestogodišnjakinji iz Kričaka da se jave najbližoj policijskoj postaje ili nazovu 192.

Antonia je nestala u utorak ujutro. Rođena je 22. veljače 1994.godine. Visoka je 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke „Nike“. Zadnji put je viđena kako stopira u Drnišu na Čikolskom mostu, te navodno sjeda u kamion s plavom ceradom koji se udaljio u pravcu Splita no mobitel nestale istoga dana u poslijepodnevnim satima lociran je u Karlovcu. U istragu su uključene sve policijske postaje u Hrvatskoj. Obitelj Bilić izradila je plakate sa Antonijinom slikom i osnovnim informacijama,  mole sve zainteresirane za lijepljenje plakata po selima i gradovima da se jave na broj mobitela 095/8600-777.

____________________________________________________________________________

10. lipnja 2011. 

Još uvijek nema traga nestaloj Antoniji Bilić iz Kričaka. Glasnogovornica Policijske uprave Šibensko kninske Marica Kosor jutros nam je kazala kako istraga i dalje intenzivno traje u suradnji sa Policijskim upravama iz cijele Hrvatske.

Sestra nestale Antonije, Ana Bilić, jutros je za Radio Drniš kazala kako obitelj od policije nije dobila nikakve nove informacije. Razgovaraju sa Antonijinim prijateljima i pregledavaju pozive iz mobitela.

Vijest o nestalog Antoniji prenijele su gotovo sve medijske kuće u Hrvatskoj a vijest su objavile i sve nacionalne televizije. Sedamnaestogodišnje Antonija Bilić nema već četvrti dan. U utorak ujutro 07. lipnja iz Drniša se udaljila u nepoznatome pravcu. Rođena je 22. veljače 1994.godine.  Visoka je 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke „Nike“. Iz policije mole građane da u slučaju bilo kakvih saznanja o nestaloj o tome odmah obavijeste najbližu Policijsku postaju ili nazovu broj 192.

I obitelj Bilić moli sve koji imaju informacije makar im se činile nevažne da ih proslijede najbližoj policijskoj postaji, ili se jave obitelji na broj mobitela 095/8600-777. 

Obitelj poziva sve ljude dobre volje da im se jave i od njih preuzmu letke sa slikom i osnovnim informacijama o nestaloj Antoniji  te ih polijepe svojim gradovima i selima.

Na Facebooku je osnovana i grupa “Nestala – ANTONIA BILIĆ”, broji 2.340 članova.

MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian