Nastavlja se obilježavanje desete obljetnice rada Malog meštra

- 2. srpnja 2015.

Foto: arhiva

Večeras će nakon mjesec dana stanke kazališna radionica Mali meštar još jednom izvesti dječji igrokaz Suđenje Ivcu Pivcu, predstavu o dječaku kojem zbog sukoba s članovima obitelji sude likovi iz različitih bajki: Harry Potter, Šegrt Hlapić, Crvenkapica, Ivica i Marica, Teta Vještica i dr. Zanimljivo je da u predstavi glume kako najmlađi članovi tako i oni koji su tu istu ulogu igrali 2008. godine kada je prvi put izvedena. Predstava je na rasporedu večeras s početkom u 20 sati u Domu kulture.
U nedjelju, 5. srpnja, kazališna grupa izvest će i nagrađivanu predstavu Reklame, s kojom su u Skradinu, na festivalu kazališta Ispod murve, osvojili nagradu za najbolju dječju predstavu po izboru publike, kao i nagradu za najbolju mušku ulogu koju je osvojio Mate Čičimir.
Podsjećamo, Mali meštar već deset godina djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu Drniš, a pod vodstvom Robertine Hrstić. Radionica broji dvadesetak stalnih članova, a kvalitetu rada prepoznalo je i Ministarstvo kulture koje i financijski podupire njihov rad.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background