Naše buduće sportske snage

- 3. lipnja 2014.

Oko 160 djevojčica i dječaka, iz Dječjeg vrtića Drniš i njegovih područnih odjeljenja sudjelovali su na prvom Olimpijskom festivalu dječjih vrtića što je danas održan na igralištu NK DOŠK. Natjecanje najmlađih Drnišana pod sloganom „Ja ću biti olimpijac” organizirala je Zajednica sportova grada Drniša u suradnji sa Hrvatskim olimpijskim odborom i Dječjim vratićem, te pod pokroviteljstvom Grada Drniša.

Foto: Tome

Uz mali nogomet djeca su odmjerila i snage u 4 atletske discipline: trčanju na 50 metara, štafeta 4 x 25 metara, bacanju loptice i skoku u dalj. Najuspješnija bila je skupina „Lastavice”.

Dario Lapić predsjednik Zajednice sportova grada Drniša, nije krio zadovoljstvo uspješno odrađenim prvim projektom u njihovoj organizaciji. Zahvalio je na pomoći i kninskoj Zajednici sportova te NK DOŠK na gostoprimstvu, a Dječjem vrtiću na odličnoj pripremi najmlađih natjecatelja :

{play}audio/lapic-030614.mp3{/play}

Uspješno održanim prvim Olimpijskim festivalom dječjih vrtića posebice su zadovoljni u našem Dječjem vrtiću. Niveska Vlajić ravnateljica vrtića ističe kako ove manifestacije su hvale vrijedne jer potiču na poštovanje pravila igre, toleranciju, natjecatelji duh,…:

{play}audio/vlaic-030614.mp3{/play}

Ovim projektom Hrvatski olimpijski odbor već 13 godina promiče olimpijske ideale. Jure Zečević član Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora uz čestitke upravi i odgojiteljicama Dječjeg vrtića te organizatorima na uspješno odrađenom prvom drniškom natjecanju najmlađih ,kazao je kako ove godine u natjecanje „Ja ću biti olimpijac” u 44 grada uključilo se 14300 djece. Očekuje da od naredne godine organizira se i županijsko natjecanje vrtića. Jure Zečević za Radio Drniš je kazao:

{play}audio/zecevic-030614.mp3{/play}


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background