Nakon covid pozitivne odgojiteljice u drniški vrtić jutros stiglo pola djece od uobičajenog broja

- 7. rujna 2020.

Nakon što je Stožer civilne zaštite Grada Drniša jučer izvijestio kako je na Covid – 19 virus pozitivna odgojiteljica Dječjeg vrtića Drniš jutros je u ustanovu stiglo pola djece od uobičajenog broja, ravnateljica Niveska Vlaić:

 

Od strane epidemiologa HZJZ Šibensko-kninske županije određena je samoizolacija za svih desetero djece iz odgojne skupine Sunce kao i njihovim odgojiteljicama te još pojedinim djelatnicima ustanove.

 

Rad Dječjeg vrtića Drniš u pogledu organizacije u potpunosti se provodi uz poštivanje svih epidemioloških mjera te se prijem djece i jutros odvija na vanjskim ulaznim vratima objekta bez mogućnosti ulaska roditelja u objekt.

Vrtićke odgojne skupine međusobno su fizički odvojene, bez miješanja zaposlenika i djece.

Svi zaposlenici imaju obavezu sebi izmjeriti temperaturu prije dolaska na posao te koristiti zaštitnu masku i provoditi mjerenje temperature djeci ujutro prilikom ulaska u objekt.

  • Vrtić je siguran za prihvat djece

Skreće se pozornost roditeljima djece svih odgojnih skupina da mogu slobodno dovoditi svoju djecu u Dječji vrtić Drniš ali uz obvezu poštivanja svih propisanih epidemioloških mjera:


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background