Najlošije razdoblje ikada u povijesti NK DOŠK-a!

- 1. lipnja 2011.

Nogomet-loptaZavršeno je prvenstvo u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Jug – podskupina A. Igrači DOŠK-a odigrali su još jednu sezonu za zaborav.

Uprava kluba prije par godina obećala je da je cilj u skoroj budućnosti izboriti plasman u Treću ligu. Međutim, kakav se nogomet igra na Podvornici, Treća liga će ostati još dugo vremena samo san.

Naime, u 28 odigranih kola, igrači DOŠK-a osvojili su samo 22 boda.

Upisali su šest pobjeda, četiri puta odigrali neodlučeno te doživjeli 18 poraza.

Na kraju su pobjedom u zadnjem kolu protiv Krke (2:1), koja je nastupila s drugom postavom, zadnje mjesto prepustili ekipi Hrvatskog viteza iz Posedarja. Drniški nogometaši postigli su najmanje zgoditaka od svih klubova u ligi (24), a jedino su Rudar i momčad iz Posedarja primili više golova.

Ovo je definitivno najlošije razdoblje u povijesti kluba koji je osnovan 1919. godine, a treba podsjetiti da prije dvije godine uopće nije obilježena 90. obljetnica djelovanja DOŠK-a.

Također, monografija kluba je vječno u izradi i nadamo se da će do 100-te obljetnice biti završena i objavljena. Jedina svijetla točka su mlađi uzrasti pa su se tako kadeti plasirali u finale Druge kadetske lige.

Inače, prvo mjesto u Četvrtoj ligi – podskupina A osvojla je Krka iz Lozovca sa 64 boda. Sada im slijede kvalifikacije za Treću nogometnu ligu – Jug u kojima će im protivnik biti momčad Vala, prvak Četvrte lige – podskupina B. Termini odigravanja utamica će biti naknadno odrađeni.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian