Najbolja juniorska košarka ovog vikenda igra se u Drnišu!

- 18. ožujka 2016.

Najbolja juniorska košarka ovoga vikenda igra se u Drnišu.
Ponos Izraela Maccabi iz Tel Aviva jedan od najboljih, najtrofejnijih i najbogatijih europskih klubova jučer je stigao u Hrvatsku odnosno u Drniš.
Tri dana u Drnišu će se igrati najjači juniorski turnir u košarci. Sudjeluje 6 ekipa.
Maccabi iz Tel Aviva, iz Zagreba -Cedevita i Dubrava, potom ekipe Splita i Šibenika te kombinirani sastav juniora DOŠK-a i Jolly-ja.

4. Međunarodni juniorski turnir Dragan Županović svečano će biti otvoren danas u 17.00 sati utakmicom juniora DOŠK-a i izraelskog Maccabija iz skupine A.

Turnir će podbacivanjem lopte prije samog početka utakmice otvoriti gradonačelnik drniša Josip Begonja. Uz DOŠK i Maccabi u skupini A igrat će još KK Dubrava, a u skupini B igraju juniori Cedevite, GKK Šibenik i KK Split.
Sinoć je turnir započeo utakmicom skupine B između GKK Šibenik i Splita. U dramatičnoj i uzbudljivoj utakmici bolji su na kraju bili Splićani 91:89.

Uz utakmicu DOŠK- Maccabi večeras su na rasporedu još dvije utakmice. Od 18.45 sati u skupini B igraju GKK Šibenik- Maccabi a od 20.30 sati današnji program zatvara susret DOŠK-a i Dubrave iz skupine A.

  • NAGRADNA IGRA ZA POSJETITELJE

Sve utakmice igraju se u dvorani drniške osnovne škole. Cijena dnevne ulaznice je 10 kuna.

Svi posjetitelji koji kupe ulaznicu sudjeluju u bogatoj nagradnoj igri. Glavna nagrada je Sony Playstation 4. Tu su još i sunčane naočale Optike Petra i poklon paket pršutane Bel Cro.
Iz Košarkaškog kluba DOŠK pozivaju građane da dođu pogledati mlade perspektivne igrače, najbolje juniore Hrvatske.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background