Nacionalni park Krka od ponedjeljka opet otvoren, ulaznice po promo cijenama

- 7. svibnja 2020.

Nacionalni park Krka od ponedjeljka  11. svibnja opet će biti otvoren za posjetitelje i to po promotivnoj cijeni ulaznica od 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu i maloljetne, najavljuju iz JU Nacionalni park Krka. Dodaju individualni se posjetitelji mogu kretati pješke i biciklima, a ugostiteljski će objekti biti otvoreni u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U razdoblju bez posjetitelja, područje Parka i njegovi sadržaji dodatno su uređeni. Tako su posjetiteljima na raspolaganju svi prezentacijski centri i sadržaji, suvenirnice kao i ugostiteljski objekti na Roškom slapu i Lozovcu, uz nužno poštivanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi.

Ulazak u zatvorene prostorije dozvoljen je određenom broju posjetitelja u isto vrijeme, uz prethodno dezinficiranje ruku i potplata dezinfekcijskim sredstvom koje će biti na raspolaganju uz same ulaze u zatvorene prostorije Parka – priopćeno je iz NP Krka.

Osim prirodnih ljepota i neizmjerne kulturne baštine, sve posjetitelje željne aktivnog boravka u prirodi spremno čeka i 47 kilometara poučno-pješačkih staza i 470 kilometara biciklističkih ruta – priopćeno je iz Krke. Radno vrijeme Skradinskog buka je od 9 do 19 sati, a lokaliteta na srednjem i gornjem toku od 10 do 18 sati. Usluga prijevoza brodovima započeti će od 16. svibnja.

FOTO: Mario Sučić


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian