Na području Miljevaca razminira se trasa buduće brze ceste Šibenik Drniš Knin

- 13. siječnja 2012.

Započela je još jedna serija razminiranja na miljevačkom području, koja se izvodi duž cestovnog i zaštitnog pojasa županijske ceste Drniš – Roški slap – Oklaj.

Kako doznajemo u Hrvatskom centru za razminiranju riječ o početku radova na razminiranju trase buduće brze ceste od Tromilje do granice s Bosnom i Hercegovinom.

Ukupno će se razminirati područje od čak milijun i 755 000 četvornih metara. Radovi će se odvijati u tri faze, a izvodit će ih pirotehničari zagrebačke tvrtke Doking razminiranje.

Zbog radova na tom području ograničen je promet vozila u oba smjera.

Prva faza potrajati će do 16. siječnja. Podrazumijeva ograničavanje prometa na raskrižju – Kulušića Oštarije.

Druga faza radova koja će se odvijati u periodu od 17. do 26. siječnja ograničit će promet na županijskoj prometnici od Oštarija do drniške Poslovne zone.

Dok treća faza razminiranja ograničit će prometovanje na relaciji Oštarije – Trbounje u vremenu od 26. siječnja do 03. veljače.

Promet vozila bit će ograničen je u vremenu od 8 do 17 sati. Propuštanje vozila vrši se svakog punog sata u trajanju od 15 minuta.

U hitnim slučajevima razminiranje će se prekinuti te će biti omogućen prolazak za vozila Hitne pomoći, policije i vatrogasaca.

Na prilazima zoni razminiranja postavljena je odgovarajuća cestovna signalizacija privremene regulacije prometa. Vozačima se preporuča da koriste obilazne pravce.

mine


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background