Na području Grada Drniša 25 biračkih mjesta

- 2. prosinca 2011.

izboriIzborno povjerenstvo IX. Izborne jedinice, donijelo je rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Drniša. Sveukupno je 25 biračkih mjesta.

Što se Drniša tiče – Biračko mjesto broj 1. je u Glazbenoj školi, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bloku 1, što je gledano iz pravca Čikolskog mosta, ulicama Domovinskog rata, Kardinala A. Stepinca, Trg kralja Tomislava i Stjepana Radića – lijeva strana grada.

Biračko mjesto broj 2. je u Srednjoj školi u Drnišu, na kojem će glasovati birači s iz Bloka 2, odnosno gledano iz pravca Miljevaca ulicama Stjepana Radića i Kralja Zvonimira – lijeva strana.

Biračko mjesto broj 3. je u Osnovnoj školi u Drnišu, na kojem će glasovati birači iz Bloka 3, dakle svi birači koji prebivalište imaju gledano iz pravca čikolskog mosta, ulicama Domovinskog rata, Kardinala Alojzija Stepinca, Trg kralja Tomislava i Kralja Zvonimira – s desne strane.

Miljevci imaju 6 biračkih mjesta: u osnovnoj školi u Drinovcima glasovati će birači s prebivalištem u Drinovcima. U kući Ivice Stojanovića Škite u Karaliću glasovati će birači s

U Seoskom domaćinstvu”Peace” u Brištanima, biračko je mjesto za građane iz Brištana. U kući Ilije Galića glasovati će birači s prebivalištem u Bogatiću.

Zatim u kući Anđelka Malenice u Ključu, glasovati će birači s prebivalištem u Ključu i Nos Kaliku, dok je u osnovnoj školi u Kaočinama, biračko mjesto za sve građane iz Kaočina.

Birači s prebivalištem u Trbounju i Lišnjaku glasovati će u osnovnoj školi u Trbounju, birači iz Velušića u kući Ivana Tarle u Velušiću.

U kući Ivana Mihaljevića Ivande u Badnju, glasovati će birači s prebivalištem u Badnju dok oni iz Kričaka biračko mjesto imaju u kući Zvonimira Džale.

Birači s prebivalištem u Sedramiću biračko mjesto imaju u kući Nene Eleza odnosno u bivšoj prodavaonici Trgoprometa u Sedramiću, a u kući Mile Mujana u Žitniću, biračko je mjesto za žitelje Žitnića.

Birači s prebivalištem na području Pakovog Sela, Pokrovnika, Radonića i Siverića biračka mjesta imaju u prostorijama tamošnjih osnovnih škola.

Građani iz Tepljuha glasuju u kući Miroslava Ćosića, iz Biočića u kući Dragana Gundelja, iz Miočića u kući Stevana Martića, iz Štikova u kući Dmitra Vudragovića.

Birači s prebivalištem u Parčiću i Kanjanima u kući Nade Baković u Parčiću

te birači s prebivalištem u Kadinoj Glavici u kući Boška Kranjca.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background