Na Miljevcima osnovan ogranak HNS

- 9. travnja 2013.

Miljevci su dobili ogranak Hrvatske narodne stranke –liberalnih demokrata. Na jučer održanom osnivačkom skupu u Drinovcima za predsjednika je izabran Marin Malenica, dopredsjednik je Tomislav Kulušiću. Članovi predsjedništva miljevačkog ogranka HNS su i Toni Lovrić i Ivana Samodol, dok je dužnost tajnik stranke povjerena Anti Gveriću.

Saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Petar Baranović , sudjelujući u radu osnivačke skupštine ogranka HNS Miljevci, kazao je kako je miljevački prostor prevrijedan da bi ga prepustili pustošenju političkih opcija koje su proteklih dvadeset godina jasno pokazale svoje pravo lice, istaknuo je Baranović i dodao da stanovnici Miljevaca imaju pravo na demokratski izbor, prvenstveno zbog tradicije političkog života na ovom prostoru.

– Drniški kraj i Miljevci imali su posebne simpatije Savke Dabčević- Kučar, velike hrvatske političarke i domoljuba. Da je kojim slučajem imala priliku svjedočiti, osnivanju svoje stranke na Miljevcima, bila bi joj to velika radost. Stoga vas, kazao je Baranović, pozivam da nastavimo Savkin politički program stvaranja pravedne, demokratske i uspješne Hrvatske.

HNS Miljevci

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background