Na igralištu NK DOŠK-a postavljeni reflektori

- 11. svibnja 2016.

Na drniškoj Podvornici na igralištu NK DOŠK-a postavljeni su jučer reflektori.
U projektu sudjeluju Grad Drniš koji je nabavio nosače i reflektore u vrijednosti od 22.000 kuna i Uprava NK DOŠK-a koja je donacijama osigurala stupove, kabele za postavljanje reflektora i gromobransku traku. Značajan doprinos dale su i tvrtke Gradska čistoća i Rad Drniš.
Nogometno igralište osvjetljivati će 16 reflektora sveukupne snage 7kW postavljenih na 4 stupa visoka 12 metara.
Radovi se planiraju privesti kraju za otprilike mjesec dana, do početka tradicionalnog turnira za djecu Krunoslav Goreta- Kićo koji će se Podvornici održati 11.- 12. lipnja.
– ‘Ubrzanje samog procesa postavljanja rasvjete na igralištu NK DOŠK ovisi i o nabavci novog mjernog mjesta, odnosno potreban je i novi priključak električne energije jer postojeći nema dovoljno snage. Bez toga reflektore nije moguće pustiti u pogon’, kazao je za Radio Drniš tajnik NK DOŠK-a Boriša Stojaković.
Postavljanje reflektora veliki je iskorak ne samo u pogledu infrastrukturnog opremanja Sportskog parka Podvornica već prije svega za funkcioniranje kluba jer će doprinijeti boljim uvjetima rada i treniranja svih uzrasnih kategorija.
Velike pohvale stoga treba uputiti svima koji sudjeluju u projektu za boljitak drniškog nogometa i sporta. Posebno treba pohvaliti Grad Drniš koji je pokazao da ima sluha ali i Upravu NK DOŠK-a koja u teškim uvjetima rada uspjela napraviti veliku stvar za grad i klub.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background