Moseć predao titulu, finale Milrović Polje – Kadina Glavica!

- 13. kolovoza 2014.

Kadina Glavica i Mirlović Polje finalisti su ovogodišnjeg izdanja malonogometnoga turnira Sv. Roko Drniš 2014 koji se organizira u povodu dana grada.

Foto: Nino Matić

Kadina Glavica je u polufinalu bila bolja od branitelja naslova od prošle godine Moseća s 1:0. Gol odluke postigao je Ante Ljaljić u posljednjim sekundama prvoga poluvremena. Utakmica je obilovala čvrstim i oštrim startovima, što je rezultiralo sa tri crvena kartona. Nije se moglo uživati u dobrom nogometu a na kraju je pobjedu Kadine Glavice spasio vratar Joško Nakić- Alfirević koji je u zadnjim trenucima utakmice obranio udarac igrača Moseća i spriječio Moseć da preko udaraca sa šest metara dođe u priliku braniti naslov pobjednika. Moseću su ove godine na turniru nedostajali iskusni Miro Dugeč i Denis Mijatović što se na kraju ipak pokazalo kao nenadoknadiv hendikep. Ako se prisjetimo kako je Kadina Glavica došla do finala onda se zaista može reći da su napravili veliki rezultat. U prvom kolu protiv Bačića- Miljevci su na poluvremenu gubili 2:0 da bi sve preokrenuli u drugom dijelu i pobjedili sa 4:2, dok su u polufinalu 13 sekundi prije kraja gubili 3:1 protiv ŠRD- Miljevaca 1 te zabili dva pogotka čime su izborili šesterce i konačnu pobjedu

Drugo polufinale je pak ponudilo puno bolji nogomet i reprizu prošlogodišnjeg polufinala između Mirlović Polja i Torcide Drniš. U obje momčadi je bilo nekoliko klasnih igrača i težilo se nogometu i nadmudrivanju. Mirlović Polje je na kraju pobjedom 2:0 uzvratilo Torcidi za poraz od prošle godine. Oba pogotka za Mirlović Polje zabio je Josip Buzov. Mirlović Polje je do finala još pobjedilo Sv. Frane Trbounje 4:1 u četvrfinalu, i u prvom kolu također bivše pobjednike turnira momčad Žitnića s 5:2.

Poziv još jednom svima da napunite igralište za male sportove na Podvornici i u nedjelju i u što većem broju ispratite zadnji dan našeg tradicionalnog malonogometnoga turnira Sv. Roko Drniš 2014. Osim nagrada za najbolje momčadi bit će proglašen i najbolji igrač, golman, strijelac turnira a dodjeliti će se i nagrada za fair- play.

U nedjelju od 21 sat za treće mjesto će se boriti prošlogodišnji finalisti Moseć i Torcida Drniš dok će u velikom finalu o pobjedniku odlučiti Mirlović Polje i Kadina Glavica u 22 sata.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background