Mirlović Polje i Sedramić u finalu drniškog malonogometnog turnira!

- 22. kolovoza 2015.

Foto: Nino Matić

Mirlović Polje i Sedramić plasirali su se u finale ovogodišnjega izdanja malonogometnog turnira Sv. Roko Drniš 2015. koji se igra na igralištu za male sportove na Podvornici. Sedramić je u prvom sinoćnjem polufinalu svladao favoriziranu Torcidu Drniš nakon boljeg izvođenja udaraca sa 6 metara s ukupnih 6:5. Nakon 40 minute bilo je 3:3. Uspjeh momčadi Sedramića je tim veći što su se vratili iz zaostatka 3:0 i na koncu izborili finale. Na samom startu utakmice Torcida je s dva rana gola Gorete i Matića povela 2:0. Vrlo brzo je već bilo i 3:0 za što je zaslužan autogol Gorana Milovca u vlastitu mrežu. Momci iz Torcide sigurno su brodili prema finalu, do kraja poluvremena Jakov Begonja je smanjio zaostatak Sedramića na 3:1. U drugom poluvremenu Begonja je golom za 3:2 vratio neizvjesnost u susret, Torcida je potom opet preuzela inicijativu i zaprijetila preko Gorete i Bogdana, da bi nakon što je golman Torcide Drniš loše ispucao loptu i pogodio Begonju od koga se lopta zakotrljala u mrežu za izjednačenje 3:3. Jakov Begonja je imao priliku za potpuni preokret no njegov posljednji pokušaj sjajno je obranio vratar Cigić.

U izvođenju udaraca sa 6 metara više su sreće imali momci iz Sedramića čija su sva tri izvođača bila precizna, dok je Antonio Radeljak iz Torcide pogodio stativu i time odnio prigodu Torcidi za još jedno finale, drugu godinu zaredom. O drugoj polufinalnoj utakmici se nema puno toga za reći, bila je to jednosmjerna ulica. Mirlović Polje je s uvjerljivih 7:0 porazilo Župu Gospe Od Ružarija i time su apsolutno potvrdili ulogu favorita u ovoj utakmici. Briljirao je Renato Buzov sa četiri zgoditka a dva je dodao i Josip Buzov. Mirlović Polje se nakon lanjskog ispadanja u polufinalu ponovno vratilo u finale drniškog malonogometnog turnira.

Večeras, završnog dana turnira uz nagrade najboljim momčadima bit će dodjeljene i nagrade za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira kao i nagrada za fair play. Poziv svima da u što većem broju dođete na igralište za male sportove na Podvornici i popratite završnicu malonogometnog turnira Sv. Roko Drniš 2015.

Sv. Roko Drniš 2015.
POLUFINALE: Sedramić-Torcida Drniš 3:3 (6:5)
                    Mirlović Polje- Župa Gospe Od Ružarija 7:0

Večeras
Za 3. mjesto: Torcida Drniš- Župa Gospe Od Ružarija (20 sati)
Finale:           Mirlović Polje- Sedramić (21 sat).

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background