Mirlović Zagora ponovno u Županijskoj ligi

- 7. listopada 2009.

Malonogometni klub Mirlović Zagora u novoj natjecateljskoj sezoni igrat će u ligi Šibensko – kninske županije. Iako su na sportskom terenu izborili plasman u viši rang, odnosno u Drugi ligu – skupina Jug, zbog financijskih teškoća morali su odustati.

Tako će igrati u Županijskoj ligi koja starta krajem listopada. U ligi će nastupiti 12 klubova, a prema riječima predsjednika kluba Ive Nakića, cilj je ponovno osvajanje prvog mjesta.

Klub su tijekom ljetne stanke napustili Luka Sarajlić i Mate Škugor, dok su novi članovi MNK Mirlović Zagora Faton Krasnići, Marko Matić, Zvone Miletić, Ante Paić i Ante Pavlović.

Ive Nakić je još jednom izrazio želju da momčad Mirlović Zagore domaće utakmice igra u Drnišu jer, po njegovim riječima, sportska dvorana drniške osnovne škole zadovoljava propozicije natjecanja čak i u prvoj ligi. Uskoro će o tom pitanju razgovarati s odgovornim osobama.

Mirlović Zagora ima u planu nastupiti na nekoliko turnira tijekom godine, a nadaju se i odlasku na međunarodni turnir u Češku, koji bi se, ako nađu neophodne sponzore, trebao realizirati početkom siječnja 2010. godine.

ive_nakic
Predsjednik MNK Mirlović Zagora – Ive Nakić


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background