Košarkaši DOŠK-a bolji od prvoligaša!

- 8. listopada 2009.

Košarkaši drniškog DOŠK-a odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema pred početak prvenstva u A- 2 ligi – skupina Jug.

kk_dosk_081009_2U sportskoj dvorani drniške osnovne škole ugostili su momčad Trogira – člana A- 1 lige i pobijedili rezultatom 91 : 89. Tako su drniški košarkaši nakon Šibenika pobijedili još jednog prvoligaša, a tijekom cijelih pripema nisu izgubili niti jednu prijateljsku utakmicu. U klubu se definitivno dobro radi, a angažman trenera Dina Lovrića pokazuje se kao pun pogodak. Navijači DOŠK-a i svi ljubitelji košarke u Drnišu, nadaju se da će se odlične igre nastaviti i u službenim natjecanjima, te da se neće ponoviti situacija iz prošle sezone kada se jedva izborio opstanak u drugoligaškom društvu.
Novi igrači DOŠK-a pokazali su se kao istinska pojačanja i DOŠK vjerojatno nikada nije imao jači sastav. Ova se ekipa može boriti za sam vrh Druge lige.

Protiv Trogira briljirao je Miro Vranjić i vidjelo se da ima prvoligaško iskustvo, jednako kao i centar Stipe Pivac. Također, povratnik Lucić u novoj sezoni sigurno će predstavljati veliko pojačanje. Od igrača iz prošle sezone, konstantno dobru partiju pružio je Mulić, a vidjeli smo i jednog novog Marka Pavelića, koji s ovakvim pristupom igri može jako puno značiti DOŠK-u u jakoj drugoligaškoj konkurenciji.

Prvenstvo u A- 2 ligi započinje 10. listopada, a igrači DOŠK-a u prvom kolu su slobodni zbog odustajanja Vodica s kojima su se trebali sastati.
Prvu utakmicu pred svojim navijačima odigrat će 17. listopada, kada će ugostiti momčad Alkara iz Sinja.

KK DOŠK


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background