Mirlovčanke osvojile tradicionalni malonogometni turnir u Metkoviću

- 20. srpnja 2017.

Ženska malonogometna ekipa Mirlović Zagore nastavlja sa sjajnim igrama i rezultatima. Na sedmom po redu memorijalnom malonogometnom turniru Eugen Erjuac koji se igrao u Metkoviću na igralištu ŠRC Orašina, igračice trenera Joška Nakića u svom su premijernom nastupu osvojile 1. mjesto. Turnir je okupio ženske malonogometne ekipe iz Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine.

U utakmicama po skupinama, Mirlović Zagora je pobijedila Slogu iz Ljubuškog 4:0 i C.B. Sat sa 6:1. U polufinalu s 2:1 su bile bolje od ekipe Cicije. A finalna utakmica protiv braniteljica naslova, Krim Teama 2 bila je posebno dramatična. Buga Slavica je zabila za vodstvo Mirlovčanki 1:0, da bi u ulaskom u posljednju minutu utakmice Krim Team izjednačio na 1:1. I kad se činilo da će pobjednika odlučiiti lutrija udaraca sa šest metara, igračice Mirlović Zagore u posljednjoj su sekundi utakmice preko Lucije Aleksić došle do pobjede 2:1 i velikog slavlja u Metkoviću.

Prvi je to put da je pobjednički pehar s tog turnira otišao van Metkovića, odnosno u našu Šibensko-kninsku županiju. Uz medalje i pehar za prvo mjesto, Mirlović Zagora je na ovom turniru imala i najboljeg strijelca. To je sjajna Buga Slavica.

Za Žmnk Mirlović Zagoru na turniru u Metkoviću su nastupile: Anđela Rajčić, Buga Slavica, Antonija Petković, Lucija Aleksić, Mare Šižgorić, Josipa Sučić, Anđela Aleksić, trener Joško Nakić, predstavnik kluba: Ive Nakić.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background