Mario Cigić novi predsjednik drniškog HČSP-a

- 7. prosinca 2012.

U Drnišu je održan izborni zbor Hrvatske čiste stranke – prava podružnice Drniš na kojem je izabran novi predsjednik i Izvršni odbor drniške podružnice. Za predsjednika je izabran Mario Cigić, a za dopredsjednike Marko Nakić i Ante Popović. Novi tajnik podružnice je Josip Golik, a rizničar Branimir Skelin.
Izvršni odbor i članovi HČSP-a na skupu su razmatrali aktualnu političku situaciju u Drnišu i državi, te zacrtali smjernice za predstojeće lokalne izbore.
Zaključeno je da se postupa u skladu sa naputkom Glavnog stana te da se ulože napori kako bi došlo do sveopćeg zajedništva pravaša na svim razinama, to jest da se surađuje sa svim pravaškim strankama koje žele suradnju bez posebnih uvjeta. Moguća je suradnja i sa drugim srodnim političkim snagama imajući u vidu pravaško-demokršćanski ideološki okvir, priopćeno je iz HČSP-a.
Zboru su se obratili dopredsjednik Hrvatske čiste stranke prava Dalibor Durdov, predsjednik županijskog vijeća HČSP-a Splitsko-dalmatinske županije i član Glavnog stana Marko Skejo, bivši predsjednik podružnice Drniš Marko Nakić te novoizabrani predsjednik podružnice Mario Cigić.
Zbor je izabrao i izaslanstvo za VIII. Opći sabor Hrvatske čiste stranke prava koji će se održati 15. prosinca 2012. U povodu 20. Obljetnice obnove Hrvatske čiste stranke prava.

HČSP


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background