Lovački savez Šibensko-kninske županije treći na državnom prvenstvu

- 17. rujna 2023.

Ekipa Lovačkog saveza Šibensko-kninske županije na 28. Državnom prvenstvu u lovnom streljaštvu u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza osvojila je 3. mjesto.

Šesteročlanu ekipu činili su: Ante Ponoš, Eduard Grcić, Marko Bilić, Mate Pamuković, svi iz Drniša te Joško Reškov i Krešimir Mihaljević.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije osvojila je s 882 ostvarena pogotka i time stekla titulu državnog prvaka. Drugo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog saveza Varaždinske županije s 826 pogodaka, dok su naši dečki osvojili treće mjesto sa 825 pogodaka.

Državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu održano je na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije u Bzenici, a okupilo je gotovo 150 najboljih strijelaca iz 21 lovačkog saveza iz cijele Hrvatske.

Bzenica je trenutno najbolje strelište za lovno streljaštvo sa pripremljenim i najmodernijim uređajima za gađanje letećih i trčećih meta u trapu i lovačkom parkuru te gađanju stabilnih meta.

Medalje su uručili Ivica Budor, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza, Nevenko Jakopović, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.

U sklopu manifestacije održano je i 18. revijalno natjecanje Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu na kojem je nastupilo šest ekipa koje su se natjecale u disciplini lovački trap i gađale u dvije serije po 25 golubova.
Najbolji rezultat ostvarila je ekipa Lovački savez Herceg Bosne, drugo mjesto je osvojila ekipa Hrvatskih šuma, a treće mjesto je pripalo ekipi Veleučilišta u Karlovcu.
Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background