LAG-u Krka dodijeljeno 30.000 kuna

- 10. kolovoza 2017.

Lokalnoj akcijskoj grupi Krka za provedbu projekta ‘Darovi Krke– LAG Krka info point’ JU Nacionalni park Krka dodijelila je sredstva u iznosu od 30.000 kuna.

Sredstva su odobrena temeljem prijave na Natječaj za financiranje projekata udruga iz proračuna Nacionalnog parka Krka za 2017. godinu, a riječ je o projektu kojim će se pokrenuti akcija promocije proizvoda i usluga članova iz gospodarskog sektora s ciljem ostvarenja jednog od glavnih ciljeva LAG-a, a to je održivi gospodarski razvoj.

LAG Krka info point ‘Darovi Krke’ bit će postavljen na frekventnim turističkim lokacijama, posjetiteljskim centrima i uredima turističkih zajednica na području djelovanja LAG-a, te će biti postavljen na sajmovima i prezentacijama na kojima sudjeluje LAG Krka. Sastoji se od tri elementa koji u praksi mogu djelovati i kao odvojeni promotivni materijali, a mogu se i koristiti odvojeno, pa će tako biti postavljen ekološki nosač letaka, grupni katalog – turistička mapa i pojedinačni katalozi odnosno ID Brošure- poručuju iz LAG-a.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background