KK DOŠK sa dvije ekipe sudjelovao na turniru u Sloveniji

- 7. siječnja 2019.

Košarkaški klub DOŠK sudjelovao je sa dvije ekipe na 9. Olimia kupu što se igrao u Podčetrteku u Sloveniji od 26. – 29. 12. 2018. godine.

DOŠK je na turnir vodio jednu ekipu djevojčica i jednu ekipu dječaka. Na Olimia kupu sudjelovalo je ukupno 54 ekipe iz 8 zemalja.

Dječaci DOŠK-a na turnir su otputovali u nešto mlađem sastavu nego što je planirano pa tako i rezultat nije nešto zapaženiji, no valja istaknuti svakako da je Josip Vlaić bio najbolji strijelac turnira sa 142 postignuta koša. Dječaci DOŠK-a igrali su u grupi B zajedno sa Azzurra Trieste iz Italije, Miki Šport, Rogaška i Ljubljana iz Slovenije te Vasas iz Mađarske.

Djevojčice su se natjecale u konkurenciji U13 te su igrale u skupini sa ekipom Šmarja iz Slovenije, Interclubom iz Italije i ekipom Šibenika. Djevojčice su se kao druge u skupni protiv ekipe Rogaška borili za broncu no unatoč odličnoj utakmici Rogaška je bila za niijansu bolja i pobjedila.

Djeca su osim utakmica svakodnevno uživali u wellnes radostima te su se puni novih iskustava i doživljaja vratili svojim kućama.
Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian