KK DOŠK organizirao turnir za kadete – pobijedio Knin

- 10. svibnja 2011.

Na turniru u košarci za kadete kojega je u Drnišu u subotu, 30. travnja organizirao Košarkaški klub DOŠK pobijedila je ekipa Knina. KK DOŠK je osvojio drugo mjesto a KK Šibenka 4 treće mjesto.

Na turniru je sudjelovalo 60-tak djece iz Drniša, Knina, Šibenika i Biograda, u dobi od 14 godina i mlađi.

Igračem turnira proglašen je Mladen Vujićević  a u natjecanju za trice pobijedio je Kristijan Pehar, obojica iz Knina.

Nagrade su pobjednicima uručili gradonačelnik Drniša Ante Dželalija i predsjednik DOŠK-a Milovan Kević. Zahvaljujući sponzorima koji su novčano pomogli turnir, drniškom hotelu “Park” te caffe barovima “Sport” i “Rio” djeca su nagrađena medaljama i peharima dok je trgovački lanac “Djelo” za zakusku donirao 100 sendviča i sokova. Turnir je održan u sportskoj dvorani drniške Osnovne škole.

Tajnica KK DOŠK-a Iva Jelčić u izjavi za Radio Drniš istaknula je kako je jako zadovoljna turnirom i igrom koju su kadeti iskazali, ”Pojedinci su već sada pokazali kako će se na njih u budućnosti moći ozbiljno računati. Cilj je tijekom sezone organizirati barem dva do tri turnira za mlađe uzraste, djeca su željna natjecanja a osvojene medalje su im motivacija za daljnji radi i napredak u klubovima”, kazala nam je tajnica Jelčić.

kk_dosk_1

kk_dosk_2

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian