Karate klub Krka Drniš provodi upise novih članova

- 6. rujna 2019.

Karate klub Krka Drniš provodi upise novih članova u više različitih programa. Razgovarali smo sa Lukom Čupićem, jednim od trenera Karate kluba Krka Drniš, koji nam je predstavio plan rada za nadolazeću školsku godinu. Naime, u tijeku su upisi novih članova.

Klub je podijelio program rada kroz četiri grupe, pa tako postoji program karate vrtića, škole karatea, natjecateljskog karatea te rekreacije.

Karate vrtić namijenjen je najmlađima, djeci već od 4 godine. Program je osmišljen da djeca kroz igru i zabavu razvijaju cjelokupan motorički status, te da usvajaju zdrave navike bavljenja tjelesnom aktivnošću. Programi karate škole i natjecateljskog karatea bit će usmjereni uvježbavanju specifičnijih tehničko-taktičkih karate elemenata i pripremi za natjecateljske izazove.

Postoje i rekreacijske grupe koja su namijenjene starijim članovima radi unapređenja zdravstvenog statusa. Kako bi sve to funkcioniralo, karate klub Krka Drniš broji pet trenera, nositelja majstorskog pojasa, od toga dva magistra kineziologije, jednog apsolventa kineziologije koji je i sportski trenažni nutricionist.

Treninzi se provode u vrhunskim uvjetima u dvorani srednje škole, te u manjoj dvorani pokraj Doma zdravlja Drniš. Iz kluba ne kriju zadovoljstvo ovakvim sportskim kolektivom, priznaju kako ambiciozno gledaju na budućnost i već pripremaju nove sportske projekte.

 

 

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background