JVP Drniš dobila novo višenamjensko vozilo, nikad mirnija požarna sezona

- 1. kolovoza 2014.

Danas je u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Drniš uručeno novo vozilo. Riječ je o šumskom vozilu koje je nabavljeno posredstvom Županijske vatrogasne zajednice iz sredstava što ih za potrebe protupožarne zaštite izdvajaju Hrvatske šume. Vozilo je nabavljeno putem javne nabave a vrijednost mu je 400 000 kuna.

Foto: Nino Matić

Uz zapovjednika JVP Drniš Iva Bilića i gradonačelnika Josipa Begonju jutrošnjoj predaji ključeva prisustvovali su članovi JVP Drniš i Dvd-a Drniš kao i predstavnici tvrtke Vatropromet iz Zagreba i Splita. Ističući zadovoljstvo što su ovim vozilom dobili još bolje uvjete za rad i intervencije na terenu Ivo Bilić zapovjednik JVP Drniš za Radio Drniš je kazao:

{play}audio/ivo_bilic_010814.mp3{/play}

Gradonačelnik Josip Begonja je također istaknuo zadovoljstvo novim vozilom koje je dobila JVP-a Drniš, jer je prije svega višenamjensko i omogućuje puno bolji rad i u zimskim uvjetima. Gradonačelnik Begonja za Radio Drniš je izjavio:

{play}audio/josip_begonja_010814.mp3{/play}

Zapovjednik JVP Drniš Ivo Bilić se jutros osvrnuo i dosadašnju protupožarnu sezonu, kazavši da su pripadnici JVP Drniš imali manje od 100 intervencija, i da je ova godina jedna je od najmirnijih u posljednjih 12 godina čime su i više nego zadovoljni te se nadaju da će tako i ostati u idućem razdoblju. No kako nam je kazao Bilić, imali su i dosta tehničkih intervencija, prije svega onih prilikom prometnih nesreća.

Foto: Nino Matić

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background